Mörkläggande rullgardin

Rullgardins alternativ

Söker du ett bra och prisvärt alternativ till persienner så ska du satsa på en mörkläggande rullgardin. Den stänger ute ljus på ett helt fantastiskt sätt och gör rummet oerhört mörkt samtidigt som den förhindrar insyn. När du väljer en mörkläggande rullgardin behöver du alltså inte tänka utefter alla dina behov utan här inkluderas det mesta och löser smidigt dina problem kring ljusinsläpp och insyn.

 

Efter tycke och smak

När du väljer vilken färg, längd och vilket material din mörkläggande rullgardin ska ha ska du såklart välja utefter ditt tycke och smak men även ur ett praktiskt perspektiv.  Det kanske är smart att välja något av våra vattentåliga alternativ i kök och badrum till exempel.

 

Mängder med fördelar & brett urval

Att få personifiera sin egen mörkläggande rullgardin har mängder med fördelar. Du har en uppsjö med olika varianter, enfärgade, mönstrade, särskilda mått, vattentåliga osv. Du kan som kund dessutom vända dig till våra experter som gärna kommer med råd och tips för bästa resultat.

 

Anpassa ljuset efter ditt mood

Ena dagen kanske du känner för att ha en massa ljusinsläpp medans nästa dag känner du för att undkomma solljuset helt. Med våra mörkläggande rullgardiner kan du välja precis efter hur du känner. Du kan på ett enkelt och smidigt sätt justera om du vill ha mörkläggning eller transparant skydd genom ett enkelt knapptryck. Justeringen av ljusinsläpp ger dig ett luftigt och modernt intryck, anpassat helt efter hur du känner för dagen.

 

Mörkläggande rullgardiner – anpassade för dig

Står du i valet och kvalet kring vilken mörkläggande rullgardin du ska välja till ditt hushåll? Profil Montage har en rad experter som står med öppna armar för att hjälpa dig. Vi har även ett showroom där vi visar upp vårt breda och välsorterade sortiment av rullgardiner och persienner, perfekt för dig som behöver inspiration kring mörkläggande rullgardiner.