Renovera badrum?

Vårt nya badrum hemma kommer från Växjö Färg & Tapet, vi är verkligen så himla nöjda. Det första intrycket vi fick av butiken var helt fantastiskt, personalen var väldigt engagerad, sakkunnig och serviceinriktad, precis vad man behöver i ett sådant läge. Alla som har varit hemma i vårt nya hus i Växjö berömmer vårt badrum, både det på övervåningen och nedervåningen.

Enkla medel gör stor skillnad

Vi ville göra vårt badrum i huset i Växjö till något alldeles särskilt och unikt. Skapa något som känns personligt och äkta. Allt vi köpte hos Växjö Färg & Tapet är precis vad vi alltid drömt om och slutsatsen kring hela projektet blev bättre än vi någonsin kunnat föreställa oss. Enligt oss själva skulle vårt hus lätt kunna vara med i ett tv-program som ett praktexempel på hur en drömvilla kan se ut.

Prisvärt och utomordentligt bra personlig service

Som alltid när man bygger nytt och renoverar så vill man ha hög kvalité, smakfull design och bra pris, på en och samma gång. Till vårt badrum fann vi verkligen allt det under ett och samma tak hos Växjö Färg & Tapet. Riktigt innovativ design som passar perfekt i såväl ett alldeles nybyggt hus som ett hus byggt på 20-talet. Överlag fanns det väldigt mycket fina skäp, speglar, hyllor, kakel, klinker, badkar, duschväggar, mattor, kranar och förvaringsskåp att välja på i deras showroom. Snyggt och smakfullt presenterat i olika monters.

Bygg ditt nya badrum 

Vi står fast vid att vårt val av leverantör är det bästa man kan tänka sig. Vårt badrum kommer tack vare Växjö Färg & Tapet hålla i många år framöver och utan tvekan höja värdet på hela vårt hus den dagen vi säljer det. Vi skulle varmt rekommendera alla att åka dit, en butik med ett fantastiskt sortiment, ett stort kunnande och erfaren personal.

 

 

kakel till badrum

Kakel Växjö

Vet du inte vart du ska köpa ditt kakel i Växjö? Då skulle jag rekommendera VFT, enligt mig, utan tvekan den bästa butiken i stan. Här finns ett brett sortiment till riktigt bra pris. Produkterna håller hög klass, precis som servicen från personalen. Jag tror det är få butiker i Växjö som levererar samma kakel och service i klass med VFT.

vad är det för kvalite?

Kvalité och hållbarhet

Att tillhandhålla rätt typ av kakel är en konst i sig, på Färg & Tapet i Växjö fick vi precis den hjälpen vi behövde. Många av valen man ska göra vid ett husbygge är väldigt avgörande. Avgörande både för hur slutresultatet blir för ögat men även kvalitetsmässigt. Alla i Växjö bygger för att det ska hålla i många år framöver och byta kakel är ingenting man gärna göra med jämna mellanrum. Välj därför riktiga kvalitetsprodukter så underlättar du för dig själv i längden.

 

Service på kakel?

Personlig service och ett stort kunnande

Inne i butiken i Växjö blev vi verkligen bemötta på allra bästa sätt när vi skulle köpa kakel. Personalen var väldigt lyhörd och gav oss bästa tänkbara service. Vi fick mängder av viktiga tips och råd som var väldigt avgörande för oss när vi väl skulle välja ut plattorna. Det är inte enkelt för en som inte har kunskap att välja rätt från början, utan här krävs det många gånger expertis för att tillhandahålla rätt produkter direkt. Det är trist att komma på i efterhand att det kanske inte var det rätta.

 

Prisvärt kakel i Växjö

Stirra dig inte blind på prislappen när det kommer till butiker i Växjö som säljer kakel. Visst att ett bra pris är roligt och viktigt, men det är inte allt. Det viktiga är kvalitén på produkterna du köper, det kommer inte bli billigt i längden om du med jämna mellanrum måste lägga om plattorna. Ta därför till professionell hjälp och få det rätt från början, mitt bästa tips till er som renoverar eller bygger nytt.